МВР виж галерията Както Plovdiv24.bg писа, от пловдивската полиция публикуваха снимка на

...
МВР виж галерията
Както Plovdiv24.bg писа, от пловдивската полиция публикуваха снимка на
Коментари Харесай

Това ли са хората, помрачили най-щастливия ден на българско семейство?

МВР виж галерията Както Plovdiv24.bg писа, от пловдивската полиция разгласиха фотография на жена, теглеща пари от непозната карта. Кадрите съвпадат едно към едно с описа на пловдивчанин, потърсил преди време нашата медия, с цел да показа неволята, сполетяла го на сватбения му ден и да потърси помощ и да попита за какво органите на реда бавят случая към този момент две години. 
На фотосите, публикувани през днешния ден от полицията, се вижда жена с розов спортен екип, която - откакто тегли пари, се отдаличава с мъж и детска количка. Мястото - ул. "Янко Сакъзов ".
"Това е нашият случай. С доста труд се стигна дотук. От полицията не желаеха да се популяризират фрагментите, тъй като смятаха, че е индивидуален случай, само че ние се оказахме прави ", разяснява пред наш кореспондент през днешния ден пострадалият Георги Чочев. 

Той разясни, че проверяващите са му посочили за секунди фрагментите, с които разполагат, само че бе безапелационен, че на тях е видял жена, мъж и детска количка. 

През май Plovdiv24.bg описа за Георги и Василена Чочеви - пловдивско семейство, станало жертва на крадци в сватбения ден. 

Сагата със семейство Чочеви стартира през септември 2015 година, когато подписват цивилен брак. Докато щастливите младоженци се снимат пред обредния дом, чантата на булката - с куп персонални документи, телефони, пари в брой и две дебитни карти, изчезва. Още същия ден от едната карта е изтеглена сумата от към 2000 лв..

От проверяващите Георги схваща, че камерите на банкоматите в региона на Дома на младоженците са засекли жена и мъж с детска количка, за които се допуска, че са причинителите. Установено изтегляне от картата от два банкомата - на ул. "Янко Сакъзов " и банкомат до сладкарница "Неделя " край бул. "Шести септември ". Според проверяващите са изискани записите от камерите, на които се вижда тъкмо тази двойка с детето.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР